dimecres, 18 de novembre de 2015

Tarragona i Tàrraco


Dos noms d'un mateix lloc, Tarragona d'avui i Tàrraco de l'època dels romans.
Per visita ni hi ha moltes ruïnes, agrada'n molt, l'amfiteatre, el port, portal del carro, platges i a més dels seus volta'ns com Salou, Pineda, Reus i fins a un parc d'atraccions.


Aquesta primera web que us deixo és imprescindible per la senzilla raó que a part de dirme  coses per visita uns informa del temps i coses que fan a Tarragona cada mes i on poc dormi.

      http://www.tarragonaturisme.cat/caAnfiteatre mireu el lloc no la podeu deixa d'anar, es veu a la foto que es una pasada molt ve conservada  i a la vora del mar.

L'edifici de l'antiga Audiència de Tarragona en la plaça del Pallol, hi ha per veure la reproducció en forma de maqueta de la Tàrraco romana.


El Serrallo, barri del port de la ciutat de Tarragona, és un barri típic de pescadores, amb els seus petits carrers i com els restaurants mariners en què es pot menjar bé amb pocs diners.

    http://www.arcs-serrallo.cat/Aquí i tenim una pàgina de llocs que poden visita dins de la ciutat, ens guia per fe un passeig de tots els llocs emblemàtics de Tarragona.

    http://costadoradaonline.net/tarragona/lugares-de-interes-tarragona/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada